ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ

Updated

Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Μαρτίου στον χώρο τέχνης ΑΡΤ63  (3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα). Δίπλα στον σταθμό ΗΣΑΠ Βικτώρια.

Ώρες διεξαγωγής σεμιναρίου 18:00-21:00

Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 18:00 στον χώρο τέχνης ART63 (3ης Σεπτεμβρίου 63, Αθήνα) θα πραγματοποιηθεί διήμερο πρακτικό σεμινάριο σχετικά με τον διαλογισμό, όπου θα αναπτυχθούν τεχνικές συγκέντρωσης και οραματισμού, ασκήσεις τραγουδιού με mantras (συλλαβές που εμπεριέχουν πνευματική αξία μέσα τους) και άλλες τεχνικές και πληροφορίες με σκοπό την επίτευξη προσωπικής εμπειρίας του κάθε συμμετέχοντα πάνω στον διαλογισμό!

Ο εισηγητής του σεμιναρίου, Dr P. Arthada Platzgummer είναι γιατρός και μουσικός από τηDr P.Arthada Platzgummer Βιέννη της Αυστρίας. Ως γιατρός, το μεγάλο ενδιαφέρον του Arthada ήταν πάντα η ιατρική πτυχή του διαλογισμού. Τι συμβαίνει με τις φυσικές λειτουργίες κατά τη διάρκεια του διαλογισμού; Ποιες είναι οι επιδράσεις της πνευματικής πρακτικής στην ψυχή και στην εμπειρία και πώς μπορεί αυτό να εξερευνηθεί και να συλληφθεί από την ανθρώπινη κατανόηση;

Η πνευματική μουσική  έπαιζε πάντα σημαντικό ρόλο στη ζωή του και το συγκρότημά του που υπάρχει από το 1992, έχει προσφέρει συναυλίες σε περισσότερες από είκοσι διαφορετικές χώρες σε διάφορες ηπείρους. Έχει εξασκηθεί στον διαλογισμό υπό την καθοδήγηση του γκουρού του, Sri Chinmoy και δίνει δωρεάν διαλέξεις σχετικά με την γιόγκα, τον διαλογισμό και την πνευματικότητα απο το 1993.

Το σεμινάριο μετά το πέρας του διημέρου, θα συνεχιστεί στο Sri Chinmoy Κέντρο Ειρήνης, απο ανθρώπους του Κέντρου, σε εβδομαδιαία βάση σε μέρες που θα ανακοινωθούν.

Πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα: 2107781950, 6937282483, 6932862884, ή εδώ: