Ειδικές εκδηλώσεις

 

 Εμείς Είμαστε ο Κόσμος

Μέχρις ότου να έχουμε ειρήνη βαθιά μέσα μας, δεν μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα έχουμε ειρήνη στον εξωτερικό κόσμο. Εσείς κι εγώ δημιουργούμε τον κόσμο με τις δονήσεις που του προσφέρουμε. Αν μπορούμε να επικαλεστούμε την ειρήνη και μετά να την προσφέρουμε σε κάποιον άλλο, θα δούμε ότι η ειρήνη επεκτείνεται από ένα σε δύο άτομα, και σταδιακά στον κόσμο γενικά. Η ειρήνη θα έρθει στον κόσμο μέσα από τη βελτίωση των ατόμων. Αν έχω ειρήνη, αν έχεις ειρήνη, αν αυτός έχει ειρήνη, αν αυτή έχει ειρήνη, τότε θα ανατείλει η συμπαντική ειρήνη.

Υπάρχουν δύο πόλεμοι: ο εσωτερικός και ο εξωτερικός. Εσωτερικός είναι ο πόλεμος που κάνει η ψυχή ενάντια στους περιορισμούς, στην άγνοια, στην αμφιβολία και στο θάνατο. Εξωτερικός είναι ο πόλεμος κατά τον οποίο οι άνθρωποι μάχονται ενάντια στους ανθρώπους, τα έθνη ενάντια στα έθνη. Αυτοί οι εξωτερικοί πόλεμοι θα τελειώσουν μόνο αν πρώτα σταματήσει ο εσωτερικός πόλεμος. Πολεμάμε επειδή βαθιά μέσα μας υπάρχει δυσαρμονία, φόβος, άγχος και ανησυχία. Όταν θα έχουμε ειρήνη, χαρά, αφθονία και πληρότητα, δε θα πολεμάμε πια.

Τώρα ο φόβος, η αμφιβολία, το άγχος η ένταση και η δυσαρμονία κυριαρχούν. Θα έρθει όμως ο καιρός που ο κόσμος μας θα πλημμυρίσει ειρήνη.Ποιος πρόκειται να φέρει αυτή την αλλαγή; Θα είστε εσείς: εσείς και οι αδελφές και οι αδελφοί σας.Εσείς και η καρδιά της ενότητάς σας θα εξαπλώσετε ειρήνη σε όλο το μήκος και το πλάτος του κόσμου.

Να είστε χαρούμενοι

Να είστε χαρούμενοι!

Θα αναπτυχθείτε μέσα στη μέγιστη ευλογία του Θεού, το ύψιστο καύχημά Του.

Να είστε χαρούμενοι!

Ο κόσμος του χθες θέλει από εσάς να απολαύσετε την υποτασσόμενη  ανάσα του. Ο κόσμος του σήμερα θέλει από εσάς να απολαύσετε την υποταγμένη ανάσα του. Ο κόσμος του αύριο θέλει από εσάς να απολαύσετε την πληρωτική ανάσα του.

Να είστε χαρούμενοι!

Να είστε χαρούμενοι το πρωί με ότι έχετε. Να είστε χαρούμενοι το βράδυ με ότι είστε.

Να είστε χαρούμενοι!

Μη παραπονιέστε. Ποιος παραπονιέται; Ο τυφλός ζητιάνος μέσα σας. Όταν παραπονιέστε, χορεύετε μέσα στο τέλμα της άγνοιας. Όταν δεν παραπονιέστε όλες οι προϋποθέσεις του κόσμου είναι στα πόδια σας και ο Θεός σας δίνει ένα νέο όνομα: πνευματικός ζήλος. Ο πνευματικός ζήλος είναι ο υπέρτατος πλούτος στον κόσμο του φωτός και της ευδαιμονίας.

Να είστε χαρούμενοι!

Θέλετε να μην είστε ποτέ φτωχοί; Τότε να είστε χαρούμενοι. Θέλετε να είστε πάντα σπουδαίοι; Τότε να είστε χαρούμενοι.

 Να είστε χαρούμενοι!

Θα έχετε αυτό που θέλετε περισσότερο. Θα γίνετε αυτό που θέλετε περισσότερο.

Να είστε χαρούμενοι!

Ο Θεός βλέπει σ’ εσάς τη γεμάτη πνευματικό ζήλο δημιουργία Του, τη μεταμορφωτική πραγμάτωσή Του, τη διαφωτιστική αποκάλυψή Του και την πληρωτική εκδήλωσή Του.

Να είστε χαρούμενοι!

Ο Θεός βλέπει σ’ εσάς έναν άλλο Θεό. Ο Θεός βλέπει εσάς ως έναν άλλο Θεό. Ο Θεός βλέπει εσάς και τον Εαυτό Του ως ένα.