Τα βίντεό μας για το διαλογισμό

Για να μάθετε τις τεχνικές διαλογισμού, νέες απόψεις για την φιλοσοφία ζωής και συμβουλές για να ξεκινήσετε το διαλογισμό.

Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτά τα βίντεο όσο απολαμβάνουμε εμείς να τα δημιουργούμε, να τα επιλέγουμε και να παρουσιάζουμε τα καλύτερα βίντεο που έχουμε στη διάθεσή μας.

 

 

Τα βίντεό μας

Ο Δάσκαλος μας Ο Σρι Τσίνμοι

 

 Τα επόμενα βίντεο

Ο σκοπός αυτής της σελίδας είναι τα καλύτερα οργανωμένα βίντεο διαλογισμού. Θα ήθελα να συστήσω συνήθως σε όποιον μαθαίνει όλα σε ένα βλέμμα. Μερικά από αυτά τα βίντεο είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα, και άλλα με ελληνικούς υπότιτλους. Το υλικό είναι πολύτιμο, πολύ πολύτιμο, και είναι εντελώς δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις. Απολαύστε.
Όλα τα βίντεο είναι διαθέσιμα για δωρεάν download! (Δείτε τις συνδέσεις)
Κάντε κλικ στις καρτέλες για να επιλέξετε τα θέματα του βίντεο.

 

 

https://youtu.be/yVbuWFpPX6s

“Είναι μόνο μέσω του διαλογισμού που μπορούμε να πάρουμε διαρκή ειρήνη, θεϊκή ειρήνη. Αν διαλογιζόμαστε ολόψυχα το πρωί και λαμβάνουμε ειρήνη για μόνο ένα λεπτό, αυτό το ένα λεπτό ειρήνης θα διαπεράσει όλη την ημέρα μας. Και όταν έχουμε ένα διαλογισμό ανώτερης τάξης, τότε πραγματικά παίρνουμε διαρκή ειρήνη, φως και ευδαιμονία. Χρειαζόμαστε τον διαλογισμό, επειδή θέλουμε να αναπτυχθούμε στο φως και να αυτοεκπληρωθούμε στο φως. Αν αυτός είναι ο ζήλος μας, εάν αυτή είναι η δίψα μας, τότε ο διαλογισμός είναι ο μόνος τρόπος.

Σρι Τσίνμοι  «Σοφές σκέψης»

 

Colour Dream –  Ακρυλικά του Sri Chinmoy

 

 

Ο Κόσμος τον πουλιών του Sri Chinmoy

 

Θεία Θέματα