ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

Updated

Επικοινωνία | δωρεαν σεμιναρια αθηνα Η αστρολογία είναι το τραγούδι των αστεριών. Ότι έχει αποφασιστεί και αυτό το οποίο ήδη έχει μπει στο κόσμο της εκδήλωσης είναι καταγεγραμμένο στα αστέρια. Όταν η αστρολογία ασχολείται με τον παρελθόν, με ότι έχει ήδη καταγραφεί, είναι σχεδόν πάντα ακριβής. Αλλά η αστρολογία επίσης μας επιτρέπει να δούμε τη δυνατότητα και προσπαθεί να προβλέψει το μέλλον βασισμένη στη δύναμη του παρελθόντος. Επιδέξιοι αστρολόγοι είναι ικανοί να μπούνε στην αλήθεια αυτής της σφαίρας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν αυτό γίνεται προσεκτικά και επιστημονικά, η αστρολογία είναι απολύτως ακριβής για τους συνηθισμένους ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουνε πίστη στο Θεό ή στον εαυτό τους.

Αλλά εάν οι άνθρωποι έχουνε πίστη στον εαυτό τους, με αυτή την πίστη μπορούν να υπερβούν την αστρολογία. Για αυτό λέμε ότι η πίστη αλλάζει τα πράγματα μέσω μίας ισχυρής θέλησης. Εάν έχουμε μία ισχυρή θέληση, η μοίρα μπορεί να αλλάξει. Πράγματι, όλες οι παρελθούσες πράξεις μας βρίσκονται καταγεγραμμένες στα αστέρια. Αλλά εάν θέλουμε να εξαλείψουμε την τύχη, είναι σαν να σβήνουμε κάτι σε μία κασέτα. Λέω κάτι και αυτό καταγράφεται, αλλά εάν θέλω να το διαγράψω, μπορώ.

Η αστρολογία είναι εκατό τοις εκατό ακριβής όταν κάποιος είναι εξ ολοκλήρου μέσα στο φυσικό κόσμο και ζει μία συνηθισμένη ανθρώπινη ζωή. Όταν κάποιος εισέρχεται στην εσωτερική ζωή, τη πνευματική ζωή, είναι εξήντα ή εβδομήντα τοις εκατό ακριβής. Εάν αυτός που έχει ζήλο βρίσκεται σε επαφή συνειδητά ή ασυνείδητα με την εσωτερική του ύπαρξη, και αν η εσωτερική του ύπαρξη είναι συνεχώς σε επαφή με την Πηγή, τότε υπάρχουνε πολλά άσχημα πράγματα τα οποία μπορεί να αποφύγει. Τέλος, όταν κάποιος είναι συνειδητά σε επικοινωνία με το Θεό, η αστρολογία δεν λειτουργεί καθόλου για αυτό το άτομο, γιατί κάθε τι στη ζωή του έρχεται απευθείας από τον Θεό. Η πραγματική ενότητα με τον Θεό βρίσκεται πολύ μακριά από την αστρολογία. Με τον ισχυρό μας ζήλο εάν πούμε «Θεέ μου, δεν το θέλω αυτό» και αν ήμαστε ένα με τον Θεό, τότε ο Θεός θα πει «Εντάξει, τοτε μην το παίρνεις.» Φυσικά αυτό δεν ισχύει για όσους είναι αρχάριοι στη πνευματική ζωή. Μόνο αυτοί οι οποίοι έχουνε μία άμεση εσωτερική επικοινωνία με την Ανώτερη Ύπαρξη μπορούνε να πάνε εντελώς πέρα από την επιρροή των αστεριών. Αλλά κάποιος δεν παραμένει αρχάριος για πάντα. Κατά τη διάρκεια του χρόνου κάποιος γίνεται όλο και περισσότερο προοδευμένος στη πνευματική ζωή και όλο και περισσότερο ανεπηρρέαστος από τις δυνάμεις του παρελθόντος του.

Τώρα ακόμα και αν κάποιος δεν είναι αναζητητής, μια αστρολογική πρόβλεψη μπορεί πάλι να ξεπεραστεί. Σ’ ένα βαθύτερο επίπεδο υπάρχει πάντοτε μια υψηλότερη δύναμη που αποκαλείται η Χάρη του Θεού. Η Χάρη του Θεού μπορεί να αλλάξει τη μοίρα οποιουδήποτε. Αυτή η Χάρη είναι πανίσχυρη. Αλλάζει τις απόκρυφες πιθανότητες και υπερβαίνει τους νόμους της αστρολογίας οι οποίοι είναι κοσμικοί νόμοι του Θεού. Κάποιες φορές η πρόβλεψη ενός αστρολόγου είναι πραγματικά αληθινή, αλλά αυτό το γεγονός δεν θα συμβεί εξαιτίας της Θεϊκής Χάρης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αστρολογία είναι μονάχα τριανταπέντε ή σαράντα τοις εκατό σωστή όταν ασχολείται με το μέλλον. Όταν γνωρίζουμε ότι υπάρχει κάτι απεριόριστα ανώτερο από τον αστρονομικό νόμο, θα πρέπει να έχουμε πίστη σ’ αυτό. Για αυτό λοιπόν η παράκληση προς τους μαθητές μου είναι να μην πιστεύουν στα ωροσκόπια και τη χειρομαντεία. Να έχετε όλη σας τη πίστη στο ζήλο σας. Εάν έχετε ολική πίστη στο ζήλο σας και στη Χάρη του Θεού, τότε η σωτήρια σας θα έρθει. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για το μέλλον.

Στην Ινδία υπάρχουν αρκετά συστήματα για να υπολογίζουν τα ωροσκόπια. Το σύστημα Μπρίγκου είναι το πιο σημαντικό. Εισήχθη χιλιάδες χρόνια πριν και τώρα είναι γραμμένοι πάρα πολύ τόμοι με ό,τι έχει καταγραφεί. Απλώς, δίνεις το διάγραμμα στον μπράχμιν, τον αστρολόγο ο οποίος ασχολείται με αυτό το σύστημα, και θα γυρίσει τις σελίδες  μπροστά στα μάτια σου και θα σου πει τα πάντα γύρω απ’ τη ζωή σου. Πολύ συχνά αυτά είναι αληθινά. Η ιστορία της ζωή σου έχει ήδη γραφτεί εκεί. Αν το κατάλληλο διάγραμμα έχει σχεδιαστεί, τότε δεν χρειάζεται καν να υπολογίσει το ωροσκόπιο. Βρίσκονται όλα  γραμμένα εκεί.

Ο μεγαλύτερος αδερφός μου, ο οποίος είναι αστρολόγος, επισκέφθηκε έναν αστρολόγο ο οποίος είναι έμπειρος σ’ αυτό το σύστημα και ο οποίος έχει όλα τα παλιά, ιερά βιβλία όπου όλα είναι γραμμένα. Όταν λοιπόν έδειξε το διάγραμμά μου στον αστρολόγο, ο αστρολόγος είπε ότι μετά την ηλικία των δώδεκα, το ωροσκόπιο μου δεν θα ίσχυε πλέον. Ήταν απολύτως σωστός, γιατί στην ηλικία τον δεκατριών πραγμάτωσα το Θεό και έγινα ανεπηρέαστος από όλους τους αστρολογικούς νόμους.

Ένα ακόμα περιστατικό θα ήθελα να σας πω για το σύστημα Μπρίγκου. Ο θείος μου, από τη μεριά της μητέρας μου, πήγε σ’ έναν αστρολόγο για να του κάνει το ωροσκόπιο του σύμφωνα με αυτό το σύστημα. Αυτός και η γυναίκα του δεν είχανε παιδιά. Στο ωροσκόπιο αναφερότανε ότι αυτό το ζευγάρι δεν θα αποκτούσε ποτέ παιδιά γιατί ο θείος μου, ο οποίος ήτανε κυνηγός σε μια προηγούμενη ενσάρκωση, είχε σκοτώσει ένα ελάφι το οποίο εγκυμονούσε. Ενώ η ελαφίνα εξέπνεε, η ψυχή της προσευχήθηκε στο Θεό, «Ω Θεέ, αυτός ο άνθρωπος σκότωσε το μωρό μου. Σε παρακαλώ μη του δίνεις παιδί στην επόμενη ενσάρκωσή του.» Ο  Θεός άκουσε τη προσευχή της ελαφίνας και σ΄ αυτή την ενσάρκωση ο θείος μου δεν απέκτησε παιδιά. Μετά τη πραγμάτωσή μου συγκεντρώθηκα να δω αν αυτή η ιστορία όσον αναφορά τον θείο μου και τη προηγούμενη ενσάρκωση του είναι αληθινή, και βρήκα ότι ήταν απολύτως αληθινή.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όσα λένε οι αστρολόγοι είναι αληθινά. Κάθε άλλο.  Μια φορά μία μαθήτριά μου  ήρθε σ’ εμένα κλαίγοντας γιατί κάποιος είχε προβλέψει ότι ο πατέρας της θα πέθαινε εκείνο το μήνα. Είπα, «Λοιπόν, αν ο πατέρας σου πρόκειται να πεθάνει, θα πεθάνει σύμφωνα με την αστρολογική προφητεία.» Έπειτα συγκεντρώθηκα και της είπα, «Μην ανησυχείς. Δεν κάνω κάτι. Δεν κατεβάζω την Θεία Χάρη. Ούτε καν προσεύχομαι στο Θεό για τον πατέρα σου, αλλά η πρόβλεψη είναι λάθος.»

Πιστέψτε με, δεν προσευχήθηκα στον Υπέρτατο ώστε να ακυρώσει τη προφητεία του αστρολόγου, αλλά ο πατέρας της είναι σώος και υγιής. Ενός ακόμη μαθητή η μητέρα επρόκειτο να πεθάνει, σύμφωνα με τους αστρολόγους, στις δεκαεφτά ή δεκαοχτώ του Δεκεμβρίου. Αυτός ο μαθητής μου έκλαιγε με δάκρυα πικρά. Αλλά του είπα ότι αυτή η πρόβλεψη ήταν επίσης λάθος. Η μητέρα του είναι ακόμη ζωντανή.

Στην Ινδία γνωρίζουμε πολλές περιπτώσεις όπου η αστρολογία έχει πέσει έξω, ειδικά σε περιστάσεις που αφορούν τα πνευματικά άσραμ. Οι αστρολόγοι μπορεί να πούνε ότι όταν ένα παιδί είναι δεκατέσσερα ή δεκαπέντε οι γονείς του θα πεθάνουν. Αλλά εάν, πριν το παιδί φτάσει σ’ αυτή την ηλικία, οι γονείς δεχτούν την πνευματική ζωή, μπορεί να ζήσουνε πολλά χρόνια ακόμη. Πολλοί Γκουρού έχουν αλλάξει τη μοίρα των μαθητών τους. Υπάρχουνε πολλές ιστορίες στην Ινδία γύρω από αυτό. Για παράδειγμα, ένας αστρολόγος κάποτε είπε ότι κάποιος επρόκειτο να πεθάνει μια συγκεκριμένη μέρα και σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Αλλά, μια πνευματική μορφή είπε στον άνθρωπο να πάει σ’ εκείνον. Ο άνθρωπος πήγε και ο δάσκαλος τον τοποθέτησε στο έδαφος και τον κάλυψε με λάσπη, έπειτα κάθισε εκεί διαλογιζόμενος. Όταν πέρασε η καθορισμένη ώρα, ο Γκουρού απομάκρυνε τη λάσπη που κάλυπτε τον νέο μαθητή και είπε «Τώρα πήγαινε στον αστρολόγο και δείξ’ του ότι υπάρχεις ακόμα πάνω σ’ αυτή τη γη.» Υπάρχουνε πολλές, πολλές αυθεντικές περιπτώσεις σαν αυτήν.

Υπάρχουνε κρίσεις στη ζωή μας. Μερικές φορές όταν είμαστε νέοι η ζωή μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Αλλά εάν υπάρχει η Χάρη του Θεού ή εάν κάποιος, όπως κάποιος απ’ τους γονείς μας ή συγγενής προσεύχεται συνειδητά ή ασυνείδητα για μας, τότε μπορούμε να αποφύγουμε τον κίνδυνο.

Στα ωροσκόπια βλέπουμε ότι πολλές φορές ο θάνατος είναι γραμμένος για έναν άνθρωπο. Οι αστρολόγοι αναφέρουνε ότι θα υπάρχει κίνδυνος και ότι το άτομο θα πεθάνει. Αλλά πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους είναι ακόμα ζωντανοί. Ακόμη, έχουμε γραμμές πάνω στις παλάμες μας οι οποίες δείχνουνε πόσα χρόνια θα ζήσουμε  πάνω στη γη. Σε μερικές περιπτώσεις όποιος γνωρίζει χειρομαντεία θα πει ότι η γραμμή ζωής ενός ατόμου είναι μονάχα, ας πούμε, για τριάντα δύο-τριάντα τρία χρόνια, αλλά αυτό το άτομο μπορεί να είναι εβδομήντα δύο ή εβδομήντα πέντε χρονών τώρα. Ακόμη ανάμεσα στους μαθητές μου υπάρχουν δύο ή τρεις γυναίκες των οποίων η γραμμή της ζωής είναι εντελώς διακεκομμένη. Εάν ένας χειρομάντης διαβάσει τις παλάμες τους, θα δει μονάχα τα δύο τμήματα και θα εκπλαγεί που βρίσκονται ακόμα στη γη. Πως συμβαίνει αυτό; Κάποια υψηλότερη δύναμη είναι υπεύθυνη. Δεν υπάρχει τίποτα το οποίο να μην μπορεί να αλλαχτεί με τη απεριόριστη Χάρη του Υπέρτατου.